Er du tilmeldt undervisning på Bygholm landbrugsskole har du flere muligheder for et kørekort

skole

Traktorkørekort

I uddannelse indgår at du får et traktorkørekort. Undervisningen inden du skal aflægge prøve varetages af Bygholm Landbrugsskole og 1Driver.dk i fællesskab. 
Teoriundervisningen foregår på Bygholm Landbrugsskole. Uddannelsen er gratis. Uddannelsen varetages af Michael Ødorf, der har undervis på Bygholm i flere år.

traktor

Bilkørekort (B)

Du kan også vælge at få et kørekort til bil, hvis du er gammel nok. Har du kørekort til bil, må du også køre traktor.  Såfremt du ikke har traktorkørekort i forvejen og ønsker at tage B-kørekort, betaler Bygholm Landbrugsskole prøveafgiften på kr. 1000, men resten af afgiften afholder du selv. Priser kan du se på siden under priser. Er I mange nok, der tilmelder jer B kørekort, vil undervisningen foregår på Bygholm Landbrugsskole. Hvis I er få, vil undervisningen foregå i vore lokaler i Borgergade15, Horsens. De første gange foregår dog altid på Bygholm landbrugsskole.

bilkørekort

Første mødegang

Her tager vi et pasfoto af dig til brug for kørekortet. Kan du nå at komme til læge inden da, vil det være perfekt, da lægen skal være din egen læge derhjemme. Du medbringer så lægeerklæringen første mødegang. Har du indenfor et år taget traktorkørekort er dette ikke nødvendigt.

første mødegang

Tilmelding

 Du tilmelder dig her nedenfor til enten traktor eller traktor – og gerne så hurtigt som muligt. Du får så endnu flere oplysninger om dit kursus og har altid en kalender, hvor du kan se, hvornår du skal køre og hvornår du skal til teori. Du får besked fra køreprøvebooking/Hedensted kommune i e-boks om at skrive under og er du under 18 år skal dine forældre også skrive under via linket de får i e-boks Samtidig har vi alle de papirer, vi skal bruge til din ansøgning og også evt. samtykke erklæring elektronisk fra dine forældre, hvis du er under 18 år. Du får også en bekræftelse fra os

tilmelding

Lægeerklæring

Til alle kørekort skal du bruge en lægeerklæring, det er vigtigt at du får bestilt en tid hos lægen nu ( dog tidligst 3 måneder før start ) da det skal være din egen læge. Det er langt det bedste at du har lægeerklæringen med første mødegang alt andet giver lidt bøvl for dig.

På gensyn
1Driver team

P.S. du er altid velkommen til at ringe på tlf. 42218303 og tale med Tine, hvis du har spørgsmål